Санирането на жилищни блокове в Смолян продължава. Фирмите работят по сключените договори, въпреки замразяването на програмата.
2 505 самостоятелни жилища в 55 жилищни сгради на територията на област Смолян са финансирани от Националната програма за енергийна ефективност. Данните, предоставени от Областна администрация, са към 31 октомври т.г.
Най-много жилища програмата е обхванала в община Смолян-1210 в 29 жилищни сгради. В Девин те са 306, разположени в 7 блока, в Златоград – 327 в 7 жилищни сгради, в Мадан – 436 самостоятелни жилища в 7 кооперации, в Рудозем – 186 в четири блока. Най-малко са в Чепеларе. Там по програмата се санира един жилищен блок с 40 апартамента.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I