Разпра между собствениците на емблематичният за Смолян хотел, който носи и името на родопския град, вкара в действие самосвали и полиция.
Спорът, който се води между представителите на „Гранд хотел Смолян“ - собственици на над 80% от хотела, и останалите двайсетина собственика на отделни стаи, пригодени за офиси и кантори, се води от няколко месеца, предаде БНР. Тази сутрин обаче подходите към сградата осъмнаха задръстени с камари камъни и самосвали пред тях. Това накарало собствениците на офисите да позвънят на спешния телефон 112, както и на останалите институции, за да потърсят помощ. Според тях, им е ограничено правото на достъп до работните им места.
Същевременно на място пристигна дежурен патрул, който пък носеше призовки именно за тях, тъй като през вчерашния ден те са премахнали една от бариерите и са влезли в паркинга на хотела. Най-вероятно това е накарало ответната страна да изсипе инертните материали пред входовете, за да ограничи достъпа. Свободно е пространството единствено пред главната бариера на хотела.

„Това е стара разпра между тях, получавали сме многократно сигнали, повечето от тях са приключвали без да е образувано нищо“, коментира районният прокурор на Смолян Георги Карпаров. Той уточни, че това са си частни отношения. Спорът между двете страни е най-вече за общите части, асансьора и паркинга пред хотела. 
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Кво значи частни отношения??? Да оставят новите собственици да изнудват хората,които имат офиси там ли? Като във филмите за мафията. Смотана държава!!

    ОтговорИзтриване
  2. Като строител е добър, но като хотелиер с камъни ли ще вдига звездичките на хотела или с изискано отношение към всички потенциални клиенти.

    ОтговорИзтриване
  3. Прокуратурата къде е?

    ОтговорИзтриване
  4. подлогата на Меди доганов - Благоев е много алчен

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I