„Студент" изправи на нокти персонала на хотел в Пампорово навръх празника. Мъжът от пазарджишко село се развихрил рано сутринта на 8 декември. А.Ф. започнал да се съблича в ресторанта, след което гол предприел действия, подходящи за рубриката „Маймунски работи" по „Енимъл планет". Разюзданият купонджия скачал по масите в заведението, разхвърлял столове, покривки и оливерници, разказаха за 24smolian.com свидетели на странния начин за забавление на мъжа. Заплахите за убийство, насочени към персонала, принудило служителите да потърсят помощ от полицията. Към дошлите на място униформени служители на реда пък А.Ф. извикал „Смешници, идиоти, ще ви избия, защото сте долна нация".
Купонът на студентския празник за пазарджиклията продължил в… съда в Чепеларе, където магистратите наказаха с глоба в размер на 500 лева А.Ф. по Указа за борба с дребното хулиганство.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Разказал е играта на помаците смотани, Пазарджик над всичко!

    ОтговорИзтриване
  2. ЕЙ, ПРОСТАК, ТУКА НЯМА ПОМАЦИ! В ПАЗАРДЖИК СА ЦИГАНЕТАТА!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. в ареста са му олабили алката и не е искал да излиза хахаха аресало му е

    ОтговорИзтриване
  4. ЦИГАНИТЕ НА САПУН

    ОтговорИзтриване
  5. Явно е мангал! Населението на Смолян област се състои от българи и турци. Ако е искал да обиди българомохамеданите, то е обидил пряко и българите християни, тоест обидил е българския етнос. Не прави разлика между религия, етнос и нация, та той е срам за България, камо ли за висшето образование на Република България. Ако пък е решил да обиди турците, то пак е сгрешил, тъй като турската нация е микс от над 80 народности, а представителите на турското малцинство в България са преки наследници на българите, но и на турците и чергарските народи, които са съпътствали Османската армия и са участвали в етногенезисът на населението на Южната ни съседка. П.С. От един студент в Аграрен университет - Пловдив.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I