Порно в мобилния телефон донесе главоболия за родопчанин. Мъжът от рудоземско село се сблъска „челно" с Темида в Девин. Няколкоминутно клипче в GSM-а на С.П. му отреди два пъти седмично срещи с пробационен служител за период от шест месеца.
Наказанието за родопчанина дойде след споразумение с прокуратурата, посочиха за 24smolian.com запознати със случая юристи.
„Разбирам обвинението. Признавам се за виновен. Разбирам последиците от споразумението, че то ще има сила на влязла в сила присъда", заяви в съдебната зала С.П.
Нежененият мъж работил като строител. В мобилния му телефон бил открит клип с порнографско съдържание. В хода на делото се установило, че в него участвала родопчанка, ненавършила 18 години. С.П. използвал GSM-а на паркинга пред сградата на съда в Девин, а съдържанието на видеото го вкара в съдебната зала.
Осъжданият и преди мъж ще трябва да заплати направените разноски по делото в размер на 676 лева за психиатрична и психологическа експертиза, както и видеотехническа и аудиовизуална експертиза.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. А тя, че се снимала проблем нямало, ама нали все любопитните го отнасят

    ОтговорИзтриване
  2. Тези родопчанки големи мръсници

    ОтговорИзтриване
  3. Алкохол и зрелища само това остана на народа, че и хляба развалиха

    ОтговорИзтриване
  4. Браво на правораздавателните органи. Всички други престъпления свършиха освен този че гледал порно и още един старец превозил един наръч с дърва....Браво...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I