Народният представител от ПП ГЕРБ и председател на комисията по здравеопазване в Народното събрание д-р Даниела Дариткова поздрави лекари и акушери по случай Деня на родилната помощ – 21 януари, Бабинден. „Днес е време да отдадем почит и признание на труда на тези, които помагат за реализиране на чудото на сътворението. Вие сте гарантите за успешното осъществяване на най-съкровения за всяко семейство миг - раждането на рожба. Бъдете силни и търпеливи, защото професията, която сте избрали, изисква много любов и себеотдаване. Благодаря ви за това, че постоянно повишавате знанията си, че не жалите сили и давате всичко от себе си, за да помогнете за идването на новия живот! Бъдете благословени за всеотдайността и добротата си, и нека 2017 Ви донесе много работа, много глъч от детски плач, развълнувани от радост майки, които с благодарност и щастие да измият ръцете Ви, както повелява ритуалът, за да се връщат отново, и отново при Вас, за да им помагате все така с вещина, опит и добрина да поемат рожбите в ръцете си. Бъдете здрави и удовлетворени! Нека се раждат повече здрави деца!", казва в поздравлението народният представител д-р Даниела Дариткова.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I